محسن آهنگری اظهار داشت: با مساعد شدن شرایط آب و هوایی برداشت گل محمدی در سطح 2 هکتار از اراضی روستای الله رودبار بابل آغاز شد و در این خصوص جشنواره بومی گلابگیری و برداشت گل محمدی نیز برپا شده است.
وی میزان سطح کشت گل محمدی در شهرستان را 10 هکتار عنوان کرد و افزود: این میزان سطح کشت به صورت نهال کاری است و میزان تولید گل از اراضی زیر کشت این محصول نیز 30 تن برآورد شده است.
مدیر جهاد کشاورزی بابل با تاکید بر اینکه گلابگیری و عرضه به بازار مصرف همزمان با برداشت گل محمدی انجام میشود، تصریح کرد: از اواخر فروردین ماه کار برداشت گل محمدی در منطقه بابل آغاز میشود و با متوسط برداشت 2 هزار و 500 کیلوگرم برگ گل محمدی زمان چیدن گل تا نیمه اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت و گلبرگ خشک، غنچه خشک و تهیه مربا برگ گل محمدی مهمترین مصارف این گیاه دارویی است.
آهنگری به فعالیت 6 کارگاه تولید گیاهان دارویی در بابل نیز اشاره کرد و یادآور شد: محصولات چیده شده گل محمدی در کارگاههای گلابگیری عصاره گیری خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به تولیدات گل و گیاه در این شهرستان خاطرنشان کرد: 280 هزار و 855 اصله، گلدان، بوته، شاخه بریده انواع گل و گیاه در فضای باز تولید میشود که شامل گیاهان آپارتمانی، گلهای فصلی، درخت و درختچههای زینتی و گل شاخه بریده است.
مدیر جهاد کشاورزی بابل بیان کرد: این میزان تولید در مساحت 35 هزار و 720 مترمربع کشت و برداشت شد.
نظر شما